1/10

Verbouwing Haaren

Type opdracht

woningbouw, verbouw, herindeling

Soort

Particulier

Werkzaamheden

modelleren bestaande toestand, ontwerp (VO t/m DO), studies, visualisaties, aanvraag vergunning, directievoering

Locatie

Haaren

Jaar

2019 + 2020

Status

gerealiseerd

Project omschrijving

De eerste opdracht voor het project in Haaren bestond uit het herontwikkelen van de voorgevel. In de bestaande situatie zat hier een balkon met inspringing in de gevel. Door de gevellijn gelijk te trekken is er meer leefruimte gecreëerd in de woonkamer en slaapkamer. Een jaar later is Studio van Gogh gevraagd om te kijken naar de huidige trappen in de woning en de ontsluiting met de zolder. Hiervoor zijn verschillende varianten ontwikkeld. In de gerealiseerde variant is er een vaste trap naar de zolder toegevoegd die zicht tussen de 2 slaapkamers bevind.