top of page

Helvoirt - Berkendreef

Type opdracht

woningbouw, verbouw, herindeling - uitbreiding

Soort

Particulier

Werkzaamheden

modelleren bestaande toestand, ontwerp (VO t/m TO), aanvraag vergunning, visualisaties 

Locatie

Helvoirt

Jaar

2023-2024

Status

in ontwikkeling

Project omschrijving

Deze vrijstaande villa, omringd door een weelderig bosrijk landschap, ondergaat een volledige modernisering. De herindeling van de ruimtes is ontworpen met een focus op het vervagen van de grenzen tussen binnen en buiten, waardoor de natuurlijke schoonheid naadloos wordt geïntegreerd in het interieur. Deze transformatie versterkt niet alleen de binnen-buiten ervaring, maar voegt ook extra functionaliteiten toe die het leven in deze villa nog comfortabeler en luxueuzer maken.

Naast een moderne leefkeuken worden er diverse extra ruimtes gecreëerd, zoals een sportruimte, hobbyruimte, speelkamer en kantoor aan huis. Deze toevoegingen bieden ruimte voor ontspanning, creativiteit en productiviteit, waardoor de villa zich aanpast aan diverse levensstijlen en behoeften van de bewoners.

Bovendien wordt het gemak vergroot met de toevoeging van een carport voor het dubbel parkeren van auto's, waardoor het praktische aspect van het dagelijks leven wordt verbeterd. Daarnaast worden op het perceel diverse zitplekken gecreëerd, waardoor de bewoners optimaal kunnen genieten van de prachtige tuin en de serene omgeving.

Het belooft een plek te worden waar het familieleven, de natuur en moderniteit harmonieus samenkomen, en waar het leven wordt verrijkt met comfort, luxe en de tijdloze schoonheid van de natuurlijke omgeving.

bottom of page