_ Shelly van Gogh

Na een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding en tijdens haar Master architectuur heeft Shelly van Gogh in 2017 Ontwerpstudio van Gogh opgericht. Door de ervaringen die Shelly de laatste jaren in het buitenland heeft opgedaan is ze geïnteresseerd geraakt in sociale projecten die de leefkwaliteit van mensen verbeterd. 

Shelly heeft onder andere gereisd naar: China, Hong Kong, Mongolië, Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Tadjikistan, Oezbekistan, Azerbeidzjan, Georgie, Oekraïne, Wit-Rusland, Letland, Estland, Litouwen, Polen, Tsjechië en Duitsland. Tevens heeft ze aan projecten gewerkt in Nicaragua, China, Italië, Kazachstan en Rusland. 

_ Architecture with a story

Studio van Gogh is een ontwerpstudio die werkt op het gebied van sociale, culturele en historische opdrachten in architectuuropgaves. Studio van Gogh is gefascineerd bij het verhaal, het verhaal van de mensen of van het gebouw. Studio van Gogh richt zich voornamelijk op de bestaande bebouwing. Denk hierbij aan transformaties en verbouwingen van bestaande panden of woningen. 

 

_Architecture with a story!

Studio van Gogh heeft een fascinatie voor onze bestaande bebouwde omgeving en projecten met een sociale invalshoek. 

  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Bezoek- en postadres:

Leeuwerikstraat 1

5262 ZA Vught

 

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen. Afspraken in de avonden en weekeinden zijn mogelijk.