top of page

ONS TEAM

Studio van Gogh bestaat uit een jong en ambitieus team van architecten, bouwkundige en architecten in opleiding. Naast het vaste team werken wij veel samen met freelancers en andere architectenbureau's. Voor iedere opdracht zorgen wij voor een passend team!

ONZE HISTORIE

Studio van Gogh is een jong en ambitieus architectenbureau dat is opgericht door Shelly van Gogh in 2017.  Shelly van Gogh heeft haar master architectuur genoten aan de academie van bouwkunst in Tilburg en heeft haar masterthesis afgesloten met een 9 en heeft hierdoor met de judicia ‘met genoegen/with merit’ haar diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens haar deeltijd masterstudie heeft Shelly van Gogh bij diverse architectenbureau’s gewerkt zoals bij BiermanHenket architecten, Wolfs Architecten en ABSVS. Shelly heeft daarvoor haar HBO Bouwkunde behaald met een uitzonderlijke dubbele afstudeerrichting van bouwtechnisch ontwerpen en architectuur op Avans Hogeschool in Tilburg. Naast de werkzaamheden bij Studio van Gogh werkt Shelly sinds 2018 als docent bouwkunde op Avans Hogeschool waar ze onder andere lessen geeft in architectuur, bouwkunde, BIM en betrokken is bij de minor CO2 negatief ontwerpen. 

Studio van Gogh richt zich op de bestaande bouw, verbouw, transformatie en herbestemming. Shelly haar passie heeft altijd al gelegen in de bestaande bouw op verschillende schalen, van kleinschalige verbouwingen tot grote herbestemmingen van rijksmonumenten. Een van de duurzaamste manier om te bouwen is om het bestaande te behouden en hier een nieuwe invulling aan te geven, nieuw leven in te blazen of up te graden voor de toekomst. Robin is afgestudeerd op het biobased transformeren van naoorlogse woningbouw. Shelly heeft haar masterthesis gericht op een strategie voor het transformeren van naoorlogse woningbouw in voormalige sovjetlanden en haar afstuderen op het HBO over het transformeren van cultureel erfgoed waarbij onderzoek is gedaan naar het herbestemmen van het KVL-terrein in Oisterwijk voor de Provincie Noord-Brabant. Tijdens haar hbo-studie heeft ze praktijkervaring opgedaan bij de Provincie Noord-Brabant, bij Best Architecten en Hurks. 

ONZE KERNWAARDE

Wij staan voor kwaliteit, nauwkeurige tekeningen, heldere communicatie en een duidelijk proces. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen deze in een passend ontwerp. Wij maken altijd meerdere varianten om u verschillende oplossingen te laten zien. Wij werken uw plan uit in 3D om uw ideeën visueel te maken. Studio van Gogh staat voor realistische en kwalitatieve plannen. 

 

Wij helpen u graag om uw bouwplannen realiteit te laten worden!

bottom of page