top of page

ONS TEAM

Studio van Gogh bestaat uit een ambitieus team van architecten, bouwkundige en architecten in opleiding. Naast het vaste team werken wij veel samen met freelancers en andere architectenbureau's. Voor iedere opdracht zorgen wij voor een passend team!

ONZE HISTORIE

Studio van Gogh architecten bestaat zeven jaar en is opgericht door architect en bouwkundig ingenieur Shelly van Gogh.  Shelly van Gogh heeft haar master architectuur genoten aan de academie van bouwkunst in Tilburg en heeft haar masterthesis afgesloten met een 9 en heeft hierdoor met de judicia ‘met genoegen/with merit’ haar diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens haar deeltijd masterstudie heeft Shelly van Gogh bij diverse architectenbureau’s gewerkt zoals bij BiermanHenket architecten, Wolfs Architecten en ABSVS. Shelly heeft daarvoor haar HBO Bouwkunde behaald met een uitzonderlijke dubbele afstudeerrichting van bouwtechnisch ontwerpen en architectuur op Avans Hogeschool in Tilburg. Shelly heeft haar masterthesis gericht op een strategie voor het transformeren van naoorlogse woningbouw in voormalige sovjetlanden en haar afstuderen op het HBO over het transformeren van cultureel erfgoed waarbij onderzoek is gedaan naar het herbestemmen van het KVL-terrein in Oisterwijk voor de Provincie Noord-Brabant. Tijdens haar hbo-studie heeft ze praktijkervaring opgedaan bij de Provincie Noord-Brabant, bij Best Architecten en Hurks. 

 

Naast de werkzaamheden bij Studio van Gogh werkt Shelly sinds 2018 als docent bouwkunde op Avans Hogeschool waar ze onder andere lessen geeft in architectuur, bouwkunde, BIM en betrokken is bij de minor CO2 negatief ontwerpen. 

Studio van Gogh architecten richt zich op de particuliere opdrachtgevers en op de bestaande bouw. Shelly haar passie heeft altijd al gelegen in de sociale projecten en in de bestaande bouw op verschillende schalen, van kleinschalige verbouwingen tot grote herbestemmingen van rijksmonumenten. Een van de duurzaamste manier om te bouwen is om het bestaande te behouden en hier een nieuwe invulling aan te geven, nieuw leven in te blazen of up te graden voor de toekomst. De focus voor particuliere opdrachten, nieuwbouw of verbouw, is vanwege de wens om voor de eindgebruiker te ontwerpen. Studio van Gogh architecten heeft ruime ervaring in het werken voor particuliere opdrachtgevers. Onze projecten variëren in diverse woninggroottes, typologieën en architectuurstijlen zoals u kunt zien in ons portfolio. Van rijwoning tot villabouw en van modern tot monumentaal, wij staan dan ook bekend als een veelzijdig architectenbureau met een diversiteit aan opdrachten. 

ONZE KERNWAARDE

Het ontwerpproces is gericht op het creëren van passende en functionele woningen. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt, als een persoonlijk kunstwerk dat perfect aansluit bij de levensstijl en de voorkeuren van de opdrachtgever. Waarbij Studio van Gogh Architecten zorgt draagt voor detaillering en technische uitvoerbaarheid.  Wij staan voor kwaliteit, nauwkeurige tekeningen, heldere communicatie, een duidelijk proces en een fijne samenwerking. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen deze in een passend ontwerp!  Wij maken altijd meerdere varianten om u verschillende oplossingen te laten zien. Wij werken uw plan uit in 3D om uw ideeën visueel te maken. Studio van Gogh staat voor realistische en kwalitatieve plannen. 

 

Wij helpen u graag om uw bouwplannen realiteit te laten worden!

bottom of page