top of page

Verbouwing woning - Vught 

Type opdracht

woningbouw, verbouw, herindeling - uitbreiding

Soort

Particulier

Werkzaamheden

modelleren bestaande toestand, ontwerp (VO t/m TO), aanvraag vergunning, visualisaties, aanvraag sloopmelding

Locatie

vught

Jaar

2023- heden 

Status

in ontwikkeling 

Project omschrijving

De uitbreiding aan de zij- en achterkant van deze woning biedt de mogelijkheid om een ruime en moderne plattegrond te creëren op de begane grond. Een van de hoogtepunten is de luxe leefkeuken, die aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. Om extra daglicht binnen te laten, zijn de bestaande kozijnen vergroot tot aan de vloer, wat zorgt voor een lichte en uitnodigende sfeer.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de woonkamer en de eetkamer, die beide een optimale verbinding met de tuin hebben. Deze indeling bevordert een vloeiende overgang tussen binnen- en buitenruimtes, waardoor de tuin een verlengstuk van de leefruimte wordt.

In het middelste gedeelte van de uitbreiding is een bijkeuken geplaatst, wat bijdraagt aan de functionaliteit en het comfort van de woning. Bovendien is er in de eetkamer een slim meubel ontworpen, dat de werkplek kan verbergen wanneer deze niet in gebruik is. Dit zorgt voor een nette en opgeruimde uitstraling, zonder in te boeten aan functionaliteit.

bottom of page